קרמזעלך הנכון
ראשי -> קינוחים

:המצרכים

החומרים:

3 מצות

2 ביצים

3 כפות סוכר

כוס צימוקים

כוס אגוזים

(ניתן להוסיף פירות יבשים מכל מה שנמצא בבית)

2 תפוחי עץ

1-2 כפות קמח מצות

קינמון

תמצית וניל

:אופן ההכנה

ההכנה:

שוברים את המצות לקערה

שופכים מים חמים וממתינים כ-10 דקות

מסננים את המים העודפים

שוברים ביצים לתוך העיסה, מגררים תפוחי העץ, מוסיפים סוכר, וניל, קינמון, אגוזים וצימוקים, מוסיפים קמח מצות (לא הכרחי)

מכניסים העיסה למקרר למשך חצי שעה עד שעה

 

גירסה א':

ניתן לטגן קציצות קרמזלך בשמן חם, לספוג ולהגיש עם שמנת או גלידה או מה שמתחשק.

גירסה ב':

ניתן לשמן תבנית קטנה ולאפות בחום בינוני-גבוה למשך כחצי שעה, עד שמתקבל צבע חום למעלה.

 

בתיאבון!!!

.מתכון זה הודפס מספר המתכונים בפורטל משפוחה
http://www.mishpuhe.co.il-מתכונים נוספים, כנס ל