אנו מודים לקהל הגולשים באתר משפוחה בשנים האחרונות
האתר עובר שדרוג ויעלה במהלך החודשים הקרובים.
נשמח לראותכם בעתיד.
צוות משפוחה

אתר משפחתי חברים דרוג תמונות סקרים אינדקס לוחות מתכונים משחקים פורומים לוח מודעות אלקטרוני
מופעי פלמנקו | אתרים לקיבוצים | עורך דין מקרקעין | דשא סינטטי | דודי שמש | איטום | הסרת משקפיים בלייזר | לוח מודעות אלקטרוני | חומוס
  שלום אורח, אינך מחובר למערכת. [התחבר]   















חברים במשפוחה
חפש חברים במשפוחה

הרשמה חינם
מחוברים עכשיו

שלומי 111
מחובר\ת


alone g
מחובר\ת


ברזילאית
מחובר\ת


morrison
מחובר\ת


חדוהמעפולה
מחובר\ת

חפש מתכון

קטגוריית מתכונים
בשרים
דגים
מאפים
מרקים
סלטים חמים
סלטים קרים
עוגות
עוגיות
עוף
קינוחים
רטבים
תבשילים
תוספות
עוגת קרם פרווה   הדפס עמוד זה הדפס
ראשי -> עוגות ->

המצרכים:
לבקשתן של גיתי ותובי
תבנית עגולה בקוטר 26 סמ
עוגת ספוג בסיסית:
5 ביצים מופרדות לחלבונים וחלמונים
1 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
2 שקיות סוכר וניל או 1 כפית תמצית וניל
1/2 כוס שמן
1.5 כוסות קמח תופח
1/2 כוס מיץ תפוזים / מים
קרם:
3 קצפת צמחית של ריצ
2 אינסטנט פודינג וניל (במידה ורוצים טעמים שונים - יש אינסנט פודינג בטעם שוקולד וריבת חלב - פרווה)
אופן ההכנה:
העוגה:
להקציף חלבונים + חצי כוס סוכר עד אשר מתקבל קצף יציב
בקערה נפרדת להקציף חלמונים + חצי כוס סוכר עד שמתקבלת תערובת בהירה וקרמית.
להוסיף תוך כדי הקצפה שמן וסוכר וניל ולהמשיך להקציף עוד כ-2 דקות.
להנמיך את עוצמת המערבל ולהוסיף קמח ומיץ לסירוגין עד שהקמח נבלע בתערובת.
להוסיף את קצף החבונים לתערובת ולבחוש בעדינות בתנועות עטיפה.
להכניס לתנור שחומם מראש לחום בינוני ל- 35 עד-40 דקות
הקרם:
להקציף קצפת צמחית עם אינסנט פודינג בטעמים שבחרנו.
הרכבת העוגה:
לקרר את העוגה קירור מלא.
לחתוך את העוגה לרוחבה ל-3 חלקים (אם קשה אפשר ל-2 חלקים)
למרוח על כל שיכבה קרם. בשיכבה העליונה לצפות אותה היטב.
ניתן לפזר מעל אגוזים / שוקולד מריר מגורד / קקאו (לא חובה)
לקרר לפחות 6 שעות לפני ההגשה.
בתיאבון
 
הוסף תגובה
1 תגובות למתכון זה.
1. בעיה במתכון העוגה
אפרת רוטבאום (10/06/2009)

מתכונים נוספים מקטגוריית עוגות
עוגת שוקולד
...   [למתכון המלא...]
עוגת גבינה עם פירורי פתי בר

1. ממיסים את החמאה. מרסקים את הפתי בר לפירורים ומוסיפים. משאירים בצד פירורים...   [למתכון המלא...]
כדורי שוקולד
[למתכון המלא...]
עוגת שוקולד מוצלחת
מערבבים חומרים יבשים בקערה אחת.
בקערה שניה מערבבים קודם כ...   [למתכון המלא...]
רולדות

אופן ההכנה:
ממסים את המרגרינה , מוסיפים את שאר המצרכים לקערה,מוסיפים בהדר...   [למתכון המלא...]
פרסום במשפוחה    דרושים במשפוחה     צור קשר    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   קישורים מומלצים
כל הזכויות שמורות לקבוצת משפוחה 2003-2015 (c)     האתר פותח ועוצב ע"י משפוחה תוכנה עיצוב אתרים המספקת גם שירותי קידום אתרים ו אחסון אתרים

[בעל אתר?] פרסם כאן | עורך דין | לוח אלקטרוני | לוח מודעות | לוח מודעות אלקטרוני | לוח מודעות | לוח מודעות אלקטרוני | אתר לקיבוץ | קיבוץ מסדה | קיבוץ מסדה | קיבוץ חפציבה | קיבוץ בית אורן | בית אורן | קיבוץ מעיין ברוך | קיבוץ גדות | מושב לימן | צביקה אייזנברג | עורך דין אייזנברג | עורך דין מקרקעין נהריה | עורך דין תכנון ובניה נהריה | קיבוץ חוקוק | באלדי אולייר | ברק אולייר | גיטריסט פלמנקו | גיטרה ספרדית | מופעי מוזיקה | מופעי פלמנקו | גן חלומות | שומרת |