|
הצג כותרות של הודעות ראשיות
דפים פעילים
1
|
 |
 |
|
|
17:45 |
18/01/2010
|
|
 |
רציתי לשאול בתור דודה לזוג תאומים משעשעים וחמודים מה אפשר לעשות במקרה הבא: לילדים יש מנהגים שלרוב מצחיקים וחביבים אבל הפעם הם לא זה ולא זה הם פיתחו סוג של סימביוזה אחד עם השני כך שכאשר לאחד יש עצירות גם השני מפתח את אותם הסימנים וסובל באותה מידה או לפחות כך זה נראה. מה אפשר לעשות נגד עצירות דמה שכזאת? והאם זה בכלל בריא לנסות ולהפריד את הקשר העמוק הזה שהם יצרו כי לנו הוא לא נוח לעיתים.
|
|
|
[הוסף תגובה ]
|
|
|
 |
|
|
09:47 |
11/02/2010
|
|
  |
למה לטפל בעצירות הדמה או לנסות להפריד את הסימביוזה בין התאומים ( דבר שד''א אניבספק שיקרה..) אם אפשר וצריך לטפל בעצירות האמיתית. כידוע ישנם הרבה מזונות ילדים והרבה ילדים יכולים לפתח רגישויות להרבה מהם.. אני חושבת שאתם צריכים לעשות בדיקות מה גורם לכך אצל התאומים ולהמנע מלתת להם את המזון הזה.
|
|
|
[הוסף תגובה ]
|
|
|
 |
|
|
15:01 |
20/06/2010
|
|
|
|
|
 |
|
|
10:56 |
01/12/2009
|
|
 |
יש לי מאמר נהדר לשבץ פה בסוגית עצירות תינוקות. אשמח לתגובות גם פה וגם בפורום עצירות.
שמתי לב לא אחת כי תנועות המעיים והיציאות אצל תינוקות וילדים קטנטנים משתנות מפעם לפעם בצבען, אחידותן ובתדירותן. יציאה רגילה של תינוק אחד או ילד אחד אינה תקינה אצל תינוק אחר או ילד אחר . ידוע לכולם כי יציאות של תינוקות הניזונים מחלב אם, וכמו כן יש כאלה הניזונים מסוגים מסוימים של פורמולות, הן רכות ודמויות גרעינים. יציאות של תינוקות המוזנים בפורמולה הן רכות עד מוצקות. תינוקות רבים מתאמצים באופן טבעי בזמן פעולת המעיים. וכך ניתן לראות כי החלה מן עצירות לפני כמה ימים שמובילה לקושי ביציאות התינוק וכמו כן הילד. לתינוק יש " בעיה" לדבר אך הילד יכול לבטא את הקושי . אני חשבתי לעצמי כי אין צורך בדאגה מיותרת ורק בגלל שמדובר בעצירות ילדים ,בנוגע להרגלי תנועת המעיים של התינוק אלא אם יש שינוי במספר היציאות, או שהיציאות הופכות מימיות, דמיות, קשות מאוד או מלוות בכאב. במקרה של חשש לגבי תקינותן של היציאות, אני מייד סיגלתי לעצמי כי תמיד טוב וניתן לשאול את הרופא או הרופאה או הצוות הרפואי. לעיתים קרובות אנו ההורים מודאגים בשל עצירות ממנה סובלים פעוטות בני פחות משנה. כידוע לרוב לא סובל התינוק מ עצירות וצריך לאפשר לו לקבוע זמנים משלו לתנועת המעיים.לי הייתה הארה ממאמרים שקראתי , כי יש לזכור שטבעי ביותר לתינוק להתאמץ ולהיאנח בזמן פעולת המעיים. באופן כללי, צואה הינה רכה ויוצאת בקלות, ולא כל תנועת מעיים בלתי סדירה משמעה עצירות. במקרים נדירים תיגרם עצירות על ידי מחסור בעצבים או מהסיבה המבנית של המעי הגס .תמיד אני אומרת לקולגות שלי כי ניתן לבדוק ולאבחן אם התינוק או הילד סובל מעצירות כזו, וכמובן אם ישנה המלצת רופא. כיצד זיהיתי את סימני העצירות ? הפעוטה שלי סבלה מ עצירות . היא כל הזמן התאמצה ולמראית עין היה ניתן לראות אי נוחות בזמן פעילות מעיים ובזמן יציאה. עוד ראיתי כי הצואה מקבלת צורה של כדורים קטנים וקשים, או שהיא רחבה וגדולה. לפעמים צואה קשה נותרה במעיים אמר לי הרופא. ואילו צואה דמוי שלשול נפלטה החוצה. באופן כללי צריך לדעת כי בבטן הילד שלנו עלולה להתפתח נפיחות והוא מתמלא בגזים, וכאבים בעקבות העצירות. אני ממליצה את המלצותיי בלבד כיצד לטפל בעצירות ילדים! אם תינוקכם גדול דיו ואוכל מזון מוצק, ניתן להגיש לו פירות וירקות. אם תינוקכם אינו אוכל מוצקים, ניתן להגיש לו מיצי פירות (שזיפים, אגסים, דובדבנים או תפוחים)בהנחה שהרופא מאשר ויש אישור מיץ פירות גם יעיל. מדייסת אורז לעבור לדייסות אחרות המכילות פחות את הפחמימה שגורמת להפסקת שלשולים ותורמת הרבה ל עצירות.. אני ממש לא ממליצה לעשות חוקן לתינוק או לילד גם לא עם מד חום, רק אם הרופא ממליץ.
|
|
|
[הוסף תגובה ]
|
|
|
|
 |
|
|
00:17 |
06/03/2010
|
|
 |
פורום חשוב מאוד... יש פתרונות נוספים, עצירות לא חייבת להיות שם כל הזמן , עצירות בתינוקות עוד פחות. שווה קריאה בכל הקשור לעצירות וטיפול אלטרנטיבי הומאופתי משלים בהצלחה
|
|
| קישורי קרדיט |
|
הומאופתיה
|
|
|
[הוסף תגובה ]
|
|
|
 |
|
|
12:11 |
09/06/2010
|
|
  |
מוצרי תינוקות יכולים לעזור בזה. יש מוצרים מיוחדים לזה, כי לא לכל התינוקות מותר פירות למשל, או שתיה מרובה. בכל מקרה זה אומר הרבה קניות.
|
|
|
[הוסף תגובה ]
|
|
|
|
 |
|
|
10:31 |
26/11/2009
|
|
 |
כמנהלת פורום עצירות בכלל, אני רואה שהפורום לא כל כך פעיל וחבל.יש לקהילה הרבה מה לתרום בסוגיית העצירות לסוגיה. עצירות תינוקות היא בהחלט שכיחה בגלל ההרגלים החדשים מחוץ לבטן והם הסתגלות למזון אחר , שהוא חלב האם בין אם הוא חלב אם מיניקה או תחליף חלב אם של החברות השונות בשוק. תה בבונג עזר לילדתי המתוקה והיווה עבורי כ טיפול בעצירות שהייתה בת חודשיים , הוא פשוט הרגיע גם הגזים וגם היה שחרור של צואה רכה יותר , ולא צואה בדמות צואה של עיזים.
|
|
| קישורי קרדיט |
|
עצירות
|
|
|
[הוסף תגובה ]
|
|
|
 |
|
|
10:30 |
24/12/2009
|
|
  |
היי אידית זה באמת חבל שהפורום לא פעיל כל כך אבל אולי זה בגלל שהוא טיפה ממוקד מדי בתחומו ולא רבים יודעים לתרום לנושא בכל מקרה גם אני לא בין התורמות לעצירות תינוקות אך רציתי להגיד שתה בבונג מצויין גם לניקוי מערכת העיכול אצל מבוגרים כך שלדעתי הוא טוב בכל שלב וגם כטיפול שבועי או חודשי לייעול המערכת הוא מרוקן את המעיים מכל מיני רעלים ומאוד טעים ומהנה
|
|
|
[הוסף תגובה ]
|
|
|
 |
|
|
09:03 |
23/03/2010
|
|
   |
את אומרת שהתה הזה עוזר לעצירות אצל מבוגרים? אולי אני אציע את זה לאח שלי, מאז שהוא התחיל תואר ראשון בהנדסה הוא סובל מאוד מעצירות, אני חושבת שזה בגלל הלחץ ובגלל הג'אנק פוד שהוא אוכל. מה עוד אני יכולה להציע לו?
|
|
| קישורי קרדיט |
|
תואר ראשון במנהל עסקים
|
|
|
[הוסף תגובה ]
|
|
|